10 skönhetstips m,m!

1. Ett kanontips om man inte hinner tvätta håret, få inte panik! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!

2. Mitt bästa skönhetstips om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar och hur mycket "sängkammareblick" man vill ha.

3. Mitt bästa tips är att vara konsekvent. Att använda remover, ansiktstvätt, lotion och foundation från samma märke. Det märks skillnad, produkterna "jobbar bättre med varandra" och man får snygg, fräsch hy.

4. Det bästa tips jag har är att vara nöjd med den man är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!

5. Det bästa du kan göra för att bli oemotståndligt vacker är att njuta av livet och må bra, träna upp självförtroendet! ett bra självförtroende lyser igenom och gör dig karismatisk och intressant, dessutom tar det bort fokus från eventuella "defekter" typ om man har dålig hy och mår piss över det och går runt och tänker på det så kommer andra också att göra det, om du däremot fokuserar på något som du gillar och har bra självförtroende kommer ingen att märka om hyn är dålig!
(ett plus med ett bra självförtroende kommer du själv inte tycka att sådana saker är lika jobbiga och det är ju faktiskt det viktigaste!)

6. Mitt bästa skönhetstips för frisk glow och klar hy är att tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink. Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min. Tvätta därefter bort med ljummet vatten.

7. Mitt skönhetstips (som verkligen fungerar för alla!) är att avbryta eller i alla fall undvika kontakt med alla människor som drar ner dig, som drar ner ditt självförtroende och som får dig att må dåligt. Omge dig med människor som lyfter dig, som lyfter ditt självförtroende och som får dig att må bra. Jag lovar att du kommer att glittra.

8. ANSIKTSMASK FÖR LYSTER
Bland ihop:
1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!

9. Mitt bästa tips är att göra egna skönhetsprodukter, det blir ju inte bara billigare - dessutom vet du vad produkten innehåller. Socker och olivolja blir en superbra skrubbkräm för torra händer och fötter, mosade jordgubbar blir en finfin ansiktsmask och öl är ju bra att ha i håret. Dessutom känns det miljömedvetet att bara använda naturliga produkter!

10. Mitt bästa skönhetstips är till för hela kroppen. Smörj in kroppen med en babyolja efter en skön dusch, eller om du ska ta ett långt bad häll då några droppar babyolja i vattnet. Man märker förändring efter en vecka. Kroppen blir lenare och ser fräschare ut! Känner du dig fräsch från topp till då märker alla runtomkring det också.

( Edit: Jag har inte skrivit detta själv ☺ Jag har fått hjälp av internet )

Kommentarer
Postat av: Tack!

Jag ska testa några av dessa tipsen nu!! :)

2010-09-11 @ 15:19:53
Postat av: Hanna

Wow, vad bra finns det några fler hemsidor??

2010-09-11 @ 15:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0