^^ Bus elr godis ♥

Nu kom jag nyss hem har varit ute på bus elr godis med min bäzza♥ Vi fick inte så mkt godis för vi typ bara slappa och satt på kyrkogårdens mur!! Sedan gick det förbi några vi känner så vi gick med dem ett tag! Jag hinner inte lägga in en bild på mig hur jag ser ut men ser inte så speciell ut ^^ typ tillmålade huggtänder , rött läppstift m,m...Men ni får gärna komentera vad du var i halloween☺ Hoppas att ni får en bra halloween ♥

Puss & Kram // Juliasotnos ♥

Halloween♥

Snart är det ju dax för Halloween♥ För ni som inte vet ska jag klä ut mig och gå runt och fråga '' Bus elr godis'' JAG HATAR NÄR MÄNNISKOR SÄGER ''Vi har inte godis hej då'' elr '' Vi måste nog säga bus'' Det är så långtrökit! Jag ska ha en blond peruk och sminkad som en vampyr (Jag ska ha vampyrtänder om jag hinner köpa) Kläder får jag väl bara ta någon random.. Men nu undrar jag!!

Vad ska du klä ut dig till på Halloween?



Puss & Kram // juliasotnos ♥

SJUK!!

Idag gick jag hem från skolan måde inte bra.. Men jag hann med NO.provet det gick sådär eftersom jag hade sjukt mkt huvudvärk!! Man vill ju inte ligga hemma i sängen och vara sjuk!!

Nu är ju även höstlovet här så jag vill verkligen inte vara sjuk då!! Sedan ska jag på begravning och då vill man ju inte heller vara sjuk! Sitta och snora dubbelt då eller?? Men jag antar att jag får bita i det sura äpplet som man brukar säga!!

Jaja det blir som det blir...

Puss & Kram //Juliasotnos ♥

SCREAM AWARDS 2010 - I NATT 00:10

SCREAM AWARDS 2010 - I NATT 00:10! Just det inatt kommer TV att kanske stå på sent för många! Det är ju scream awards!!! Inför Halloween [VET INTE HUR DET STAVAS] så för er som gillar twilight m,m sätt på tv 00:10 och se på det!!

Iår ska jag vara vampyr (Som vanligt^^) Jag har även hittat en cool bild på Lady Gaga men vampyrtänder =)



Jag ska även kolla om jag hittar vampyrtänder att köpa. Hade ett par när jag var liten men vem vet var de är nu :'(...



Puss & Kram //Juliasotnos

Thjohej♥

Ni vet ju att jag har klagat på att jag sovet dåligt! Men inatt så sov jag länge!! Somna vid 3tiden och sov resten av natten xD... Jaja men nu är jag inne på facebook och kollar runt!! Jag har ett NO-prov imon så måste öva!! Blir allstå inte mkt bloggande idag xD


Är med gullungen ♥

Just nu är jag med kim. Och hon gav mig äckliga nötter :(. Men hon fick såklart äta dem ^^ Så nu sitter jag och mumsar på goda nötter (MISSTOLK) AJA men iallafall: idag har jag inte gjort sådär jättemkt! Mest varit med Kim och vi har bara larvat oss! Jag skulle bara skriva ett snabbt inlägg nu så det var det ;P Ses

Puss & Kram // juliasotnos ♥


Sover DÅLIGT!!

Igår var inte jag i skolan för jag mådde inte bra! Så jag gick till vårdcentralen och de sa vad som var fel. Min läkare var helt rolig han liksom lekte med ett gem hela tiden och typ satte på den på hans finger och när han skulle sätta på sig sitt stetoskop så typ satt han aslänge för att hitta öronen. Sedan gick typ hans stol sönder elr armstödet ramla ner. Han typ blev asrädd och hoppa till. Sedan titta han med en suck på golvet och sa '' jävlar oxå'' han lät så himla roligt ^^. Han sa att jag kunde välja om jag ville vara i skolan elr inte! Men idag så ska jag gå till men ska inte vara med på gympan =). Asså de tre senaste dagarna har jag sovit JÄTTEDÅLIGT!! Inatt sov jag bara 2-3 timmar!! Jag ska göra ett kort schema om det!!

Gick och la mig 23:00

23:00-01:00 = jag typ låg i sängen och kollade på klockan hela tiden !
01:00-04:00= Jag sov men vaknade med MÅNGA mellanrum!
04:00-05:00= Jag typ var pigg och vaken så jag gick upp klockan 5 =)

Vi får hoppas att jag inte somnar i skolan idag! För jag har märkt att jag sover bäst på dagen!!



Love this picture ♥

Jaja puss & kram //Juliasotnos ♥  

God morgon

Inatt har jag sovit skitdåligt! Bara sovit i 3 timmar :O . Nu håller man oxå på att bli sjuk!!
När jag var i Norrköping så hade jag fått mitt ''paket'' från Tl-klubben (www.tl-klubben.se) Det är alltid en något hemligt som man inte vet vad man ska få. Denna månaden skulle jag få en Justin Bieber affich men jag fick den inte :O sedan hittade jag en lapp där det stod ungefär såhär. ''vi har slut vissa saker på lagret df får du andra fina saker ) Istället för Justin Bieber affishen sick jag. En twilight affich (som jag redan har!!) En klocka (Som jag redan har!!) Och ett glassmycke ( Som jag redan har!!) HATAR DET!! Tänk de som inte gillar JB de får hans affich och inte jag ! :O Suger!!

Men nu ska göra iårning mig för skolan! Ha det bra =D

Komentera gärna ♥
Konstig bild ♥ --->

Puss & Kram // juliasotnos ♥

Hemma♥// Bilder ♥

Igår så betämde jag & mamma att det var dags att åka hem till Göteborg igen♥
Så vi tog ett tåg vid ca 19:30 vi var hemma typ 22:30. Nu har jag städat mitt rum och tvättat lite kläder :P
Jag tänkte visa upp några bilder från min semester i Norrköping =)


 



Grådis (Min katt) fick inte vara utomhus ifall han skulle springa iväg och så fanns det många andra katter där så ville inte släppa ut honom ♥


OMG jag har precis badat i mormors pool som var 9 grader !! Dör av kyla!!


 

 


Norrköping & Lady Gaga♥

Just nu är jag i Norrköping hos min mormor! Idag har jag, mamma & mormor varit på ett köpcentrum och kollat runt! Jag såg även olika  Lady Gaga tröjor på BIK BOK det finns även en lady gaga tröja på carlings jag tänkte köpa den men kosta 500kr! Verkade inte ha den bästa kvaliten heller,men när jag kommer hem till kära Göteborg igen så ska jag lägga upp alla Lady Gaga kläder jag kan hitta på min blogg!! Jag har inte hunnit blogga på länge men det har varit en massa röriga saker just nu! Just nu är jag inne lite på facebook och har det ganska tråkigt. Mne nu vill jag veta!!

*Vad tycker DU om Lady Gaga?

komentera nu!!! 

RSS 2.0